Premier League lonkt voor huidige én ex-speler Club Brugge

05 mei 2019 17:11

Engeland blijft voor veel spelers nog altijd het beloofde land. Voor twee (ex-)spelers van Club Brugge gaat die droom komende zomer misschien wel in vervulling.

Marvelous Nakamba verwarmt dit seizoen meer dan hem lief is de bank van blauw-zwart. De Zimbabwaan kende in het begin van het seizoen heel wat blessurepech en verloor daarna de concurrentiestrijd op het middenveld aan Mats Rits. 

Volgens The Standard is er desondanks aan interesse geen gebrek. Vooral West Ham United zou de komst van 25-jarige middenvelder wel genegen zijn. Nakamba maakte vooral in zijn eerste seizoen bij blauw-zwart indruk als stofzuiger met goede voeten in de kampioenenploeg van Ivan Leko. 

Wordt Meunier een 'Toffee'?

Nog een speler met een blauw-zwart verleden die we volgend seizoen mogelijk op de Engelse velden te bespeuren valt is Thomas Meunier. De rechtsback is lang niet zeker van een basisplaats bij PSG en zoekt dus mogelijk andere oorden op komende zomer.

Volgens Téléfoot zou Everton geïnteresseerd zijn in een overgang van de Rode Duivel naar Goodison Park. De Franse hoofdstedelingen plakken wel een vraagprijs van 30 miljoen euro op het hoofd van de atletische rechtsback. 

Ligue 1 \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Nice \\ PSG
 
 
 
Reacties.