'Anderlecht dé grote kanshebber om spits van Dortmund binnen te halen'


Foto: © photonews 09 mei 2019 07:38

RSC Anderlecht werd op de geruchtenmolen al meermaals gelinkt aan Alexander Isak. Meer zelfs: de hoofdstedelingen zouden wel eens in pole position kunnen liggen voor de Zweedse spits.

Alexander Isak heeft dit seizoen zijn visitekaartje afgegeven in de Eredivisie. Met twaalf doelpunten is het duidelijk dat hij een belangrijk aandeel had in het parcours van Willem II.

De 19-jarige spits is eigendom van Borussia Dortmund, maar bij Gelb und Schwarz hoeft hij volgend seizoen nog niet op al te veel speelminuten te rekenen. Met andere woorden: een nieuwe uitleenbeurt wenkt. 

En daar komt RSC Anderlecht op de proppen. Volgens Der Western is paars-wit zelfs één van de grote kanshebbers om Isak binnen te halen. AFC Ajax en Chelsea FC tonen ook interesse, maar willen hem definitief binnenhalen.

We zullen creatief moeten zijn op de transfermarkt - Frank Arnesen

Dat laatste is geen optie voor Dortmund, terwijl Anderlecht bij monde van Frank Arnesen al liet weten dat huren een goedkopere optie is. "We zullen creatief moeten zijn op de transfermarkt", aldus de technisch directeur van de hoofdstedelingen.

Bundesliga \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Willem II \\ Borussia Dortmund
 
 
 
Reacties.