Anthuenis: "Genk mag niet verliezen van Anderlecht, want ik denk dat Club Brugge zes op zes pakt"


Foto: © photonews 15 mei 2019 13:57

Aimé Anthuenis pakte twintig jaar geleden de titel met Racing Genk en deed dat de twee daaropvolgende seizoenen met Anderlecht. Paars-wit ontvangt donderdag Genk.

“Ik verwacht dat Genk het moeilijk krijgt tegen Anderlecht, maar volgens mij maken de Limburgers het zondag wel af”, vertelde Anthuenis in een gesprek met Sporza.

“De resultaten van Genk buitenshuis zijn wel goed, maar ik kan me voorstellen dat de spelers nu een pak nerveuzer zullen zijn dan normaal. Anderlecht heeft dan weer de kans om zich te revancheren na een heel zwak jaar.” 

“Ik denk dat Genk toch een tik heeft gekregen tegen Club Brugge”, aldus Anthuenis. “De coach moet dat nu uiteraard ontkennen, maar het mag alleszins niet tegenzitten tegen Anderlecht. Toch denk ik dat Genk een punt pakt in het Constant Vanden Stockstadion en het dan zondag afmaakt tegen Standard.”

"Genk moet wel minstens een punt pakken, want ik denk dat Club nog zes op zes pakt. Ik heb de indruk dat Club over iets meer kracht dan Genk beschikt momenteel, qua duelkracht en loopvermogen bijvoorbeeld.”

Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.