Felice Mazzu laat enigszins in zijn kaarten kijken

18 mei 2019 07:03

Het is toch alweer knap wat Felice Mazzu klaarspeelt. Play-off 1 halen zat er deze keer dan misschien wel niet in, maar Mazzu staat met Charleroi wel in de finale van play-off 2. Daarvoor moet alles wijken en dat kan dan weer invloed hebben op zijn opstelling tegen Eupen.

Die wedstrijd doet er immers niet echt meer toe. In Charleroi is het vooral nagenieten van de 19 op 21 en de kwalificatie voor de finale. "Ten eerste ben ik zeer tevreden dat we ons finaal geplaatst hebben voor de finale van play-off 2. Al erken ik dat we wellicht niet verdienden om te winnen tegen Westerlo", blijft Mazzu oog hebben voor wat er beter kan.

Moment om te roteren?

Maar hoe gaat nu die laatste wedstrijd van de groepsfase aangepakt worden? "We hebben de wil om er tegen Eupen, voor ons eigen publiek, een serieuze match van te maken. Sinds het begin van de week heb ik gevoeld dat de spelers nog altijd zeer begaan zijn met de club. Het kan wel zijn dat ik een beetje ga roteren", verklapt de trainer van de Zebra's.

Het wordt op sommige posities dus wikken en wegen. Mogelijk komt de comeback van verdediger Angella eraan. De Italiaan is opgenomen in de selectie. "Wat als Gabriella Angela honderd procent fit is? Als ik hem zet, zal hij zeker de kwaliteiten hebben om het goed te doen. Of hij over voldoende ritme beschikt, is een andere zaak."

Charleroi \\ Eupen
 
 
 
Reacties.