Yannick Bolasie blikt terug op zijn periode bij Anderlecht en heeft een boodschap voor de fans

20 mei 2019 20:24

Het seizoen 2018/19 was een bewogen seizoen voor Yannick Bolasie en zeker niet het meest eenvoudige. Hij knokte terug na een zware blessure, die hij naar eigen zeggen eindelijk heeft overwonnen.

"Ik wil Aston Villa, Anderlecht en Everton bedanken voor hun steun tijdens mijn 'comeback seizoen'", aldus Yannick Bolasie in een brief die hij deelde op zijn twitteraccount. "Ik kon niet deelnemen aan de voorbereiding op het seizoen en toch speelde ik 38 matchen doorheen het jaar."

"Ik voel dat ik eindelijk weer de baas over mijn lichaam ben en ik zag mijn vertrouwen match per match bijzonder snel toenemen", aldus de Congolese flankspeler die in januari op huurbasis overkwam naar Anderlecht.

Bolasie heeft ook nog een boodschap voor zijn Belgische werkgever en de fans. "Ik blik terug met gemengde gevoelens. Vooral hoe het seizoen is afgelopen bij Anderlecht en het feit dat we naast een plaats in de Europa League grepen."

"Het vind het belangrijk om de fans te bedanken voor hun ongelooflijke steun tijdens het seizoen en de play-offs", schreef Bolasie, die straks terugkeert naar Everton.

Redactie

Premier League \\ Anderlecht \\ Everton \\ Aston Villa
 
 
Reacties.