"Hier geraken was al moeilijk, maar dit niveau aanhouden wordt nóg moeilijker": Refaelov wil volgend jaar beter doen met Antwerp


Foto: © photonews 27 mei 2019 10:16

Dit was pas het tweede seizoen van Antwerp in eerste klasse sinds de promotie in 2017 en nu al speelde het team play-off 1. Meer nog, ze legden beslag op plaats 4 en plaatsten zich zelfs voor Europees voetbal. "Dit is het niveau dat de club moet aanhouden", zei Lior Refaelov.

Lior Refaelov was een belangrijke schakel in het team en dat bewees hij zondag nog maar eens. Met een penalty zette hij de 2-2 op het scorebord. "We hebben ons doel bereikt en ik hoop dat we dit kunnen blijven aanhouden", was Refaelov ambitieus na de match. 

"Het was moeilijk om te geraken waar we nu zijn, maar om er te blijven wordt nog moeilijker", ging hij verder. "Ik hoop dat het bestuur ook de nodige investeringen zal doen. Antwerp hoort daar thuis en het Belgisch voetbal is er ook bij gebaat. Als je vandaag de fans zag, ongelooflijk."

De middenvelder kan nu eerst genieten van welverdiende rust en dan moet er geknokt worden voor de groepsfase van de Europa League. "De club zal er nu alles aan doen om dit seizoen te evenaren, te beginnen met volgend seizoen. Dit jaar was het al goed, maar ik wil dat het volgend jaar nóg beter wordt."

Antwerp \\ Charleroi
 
 
 
Reacties.