Transfer Adrien Trebel in de maak? "Griekse topclub toont interesse"

11 juni 2019 17:10

Adrien Trebel kende, net zoals zijn club Anderlecht, een wisselvallig seizoen. Omdat hij één van de grootverdieners is bij Anderlecht, lijkt hij dan ook te mogen vertrekken. Zijn ex-club FC Nantes toonde al interesse, maar nu zou er een extra kaper op de kust zijn.

Volgens Griekse media zou Olympiakos in de dans zijn gesprongen voor de Franse middenvelder van Anderlecht. De Griekse ploeg werd dit seizoen tweede achter PAOK en kan een centrale middenvelder gebruiken. Trebel staat daarbij hoog op het verlanglijstje.

Toch zijn er nog enkele dingen die roet in het eten kunnen strooien. Zo zijn er de Financiële eisen van Trebel. Aangezien Olympiakos de titel niet heeft kunnen bemachtigen is het nog niet zeker van Champions League-voetbal en krijgen ze niet de inkomsten die ze hadden verwacht.

FC Nantes

En dan is er natuurlijk nog FC Nantes, de ex-club van Adrien Trebel. De Fransman zelf heeft wel oren naar een transfer richting zijn ex-club, maar moet dan ook wel inleveren. Afwachten of Olympiakos aan die interesse kan tippen. 

Anderlecht
 
 
 
Reacties.