Lijkt transfer Pogba toch door te gaan? "Er waren vanmiddag gesprekken"

13 juni 2019 20:08

Paul Pogba kende een wisselvallig seizoen bij Manchester United. Toch zou Solskjaer hem graag houden, maar er zijn ook andere kapers op de kust. Eerst werd Real Madrid genoemd, maar nu zou ook Juventus opnieuw interesse tonen.

Fabio Paratici, de sportief directeur van Juventus, was deze middag zelfs in Londen om te kunnen onderhandelen over een transfer van Paul Pogba. Dat meldt SkySports. Juventus zou met Joao Cancelo een speler in de deal willen betrekken. Cancelo was aan het onderhandelen met Manchester City, maar die deal zou afgesprongen zijn.

Cancelo alleen zal zeker niet genoeg zijn om de Fransman binnen te halen. Manchester United zou namelijk rond de 150 miljoen pond willen voor Pogba. Veel geld voor een speler die de afgelopen seizoenen niet gebracht heeft wat van hem verwacht werd.

Sarri

Pogba was niet de enige reden waarom Paratici in Londen was. Hij zou namelijk ook gesprekken gehad hebben met Chelsea over Sarri. De Italiaan zou volgend seizoen graag trainer worden van de Italiaanse kampioen.

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ Frankrijk
 
 
Reacties.