Glen De Boeck over "vijf helse weken" en zijn rol in de overname van Lokeren


Foto: © photonews 13 juni 2019 12:04

Sinds de slotspeeldag van de reguliere competitie speelde Lokeren geen wedstrijden met inzet meer. Maar vandaag, donderdag 13 juni, start de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Of dat in 1A of 1B zal zijn, dat moet nog blijken.

Sporting Lokeren begint zich dus voor te bereiden op het nieuwe seizoen en dat is voor trainer Glen De Boeck geen dag te vroeg. "Eindelijk zal ik het gras weer kunnen ruiken. Eindelijk ga ik me weer trainer voelen", klonk De Boeck opgelucht in Het Laatste Nieuws.

De T1 van de Waaslanders had het in diezelfde krant ook over de overname van de club en zijn rol daarin. "De laatste vijf weken zijn hels geweest. Door met mijn ex-makelaar en vriend Louis te gaan eten, ben ik onverwacht betrokken geraakt bij die overname. Ik zat er middenin."

"We spraken over Lokeren en plots ging het over Lambrecht en de club", ging De Boeck verder. "Niet mijn taak natuurlijk, maar ik ben blij dat het allemaal met een positieve noot geëindigd is. Ik ben blij dat Louis nu mijn voorzitter is."

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.