Transfer weer stapje dichterbij: 'Romelu Lukaku rond met Inter Milaan'

21 juni 2019 13:15

Romelu Lukaku lijkt echt wel zijn laatste wedstrijd voor Manchester United gespeeld hebben. De Rode Duivel is nu toch al een tijdje aan het flirten met Internazionale en het zal daar wellicht niet bij blijven. Er zou zelfs al sprake zijn van een persoonlijk akkoord.

Volgens La Gazzetto dello Sport zijn Lukaku en Inter er samen al uitgeraakt. De Belgische spits kan in Milaan zes miljoen euro per jaar gaan verdienen. Een transfer naar San Siro is zo toch weer een tikkeltje dichterbij, al zal er uiteraard ook nog een akkoord moeten komen op clubniveau. Manchester United wil zeker 75 miljoen euro voor zijn aanvaller.

Verlanglijstje van Conte

Het is in elk geval geen geheim dat ze bij Inter Lukaku enorm graag in huis willen halen. Onze landgenoot staat helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Antonio Conte. De voormalige Italiaanse bondscoach moet van Internazionale weer de topploeg van weleer maken en kan dus wel een topspits gebruiken.

Bij Man United zijn ze daarom al volop aan het uitkijken naar mogelijke vervanging. Mauro Icardi zou de omgekeerde beweging kunnen maken. Voorts dromen ze in Manchester ook van Aubameyang en/of Griezmann. Ook Frankfurt-speler Haller is nog een optie.

Kevin Vanbuggenhout

Premier League \\ Manchester United
 
 
Reacties.