'Enfant terrible' Arnautovic dwingt West Ham United om hem te laten gaan

05 juli 2019 16:32

Marko Arnautovic staat al jaren gekend als een enorm voetbaltalent. Ondanks zijn talent kon de excentrieke Oostenrijker nergens makkelijk aarden. Nu wil hij ook weer weg bij West Ham United.

In 2017 verliet Marko Arnautovic Stoke City voor West Ham United. De Oostenrijker kostte hen 22 miljoen euro en moest de nieuwe aanvalsleider worden. Na anderhalf jaar stond West Ham Arnautovic toe om in China te gaan onderhandelen, maar hij vond geen akkoord en keerde terug. 

Arnautovic verlengde zijn contract tot 2023 en ging 120.000 euro per week verdienen. We zijn nauwelijks enkele maanden verder en Arnautovic lijkt daar nu al spijt van te hebben. Volgens Sky Sports wil hij kost wat kost vertrekken, West Ham wil het bod van 21 miljoen euro van Shanghai SIPG voorlopig niet accepteren.

Geen dier 

De manager van Marko Arnautovic is zijn broer Danijel Arnautovic. Hij vindt dat West Ham hem moet laten gaan: "West Ham geeft helemaal niet om mijn broer, hij is bij hen gewoon maar een nummer. Hij is geen koe of een paard dat je op de markt verkoopt. West Ham wilde van hem af en nu nog steeds, zolang er maar genoeg geld op tafel komt."

Arjen T'Sjoen

Premier League \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.