Bölöni geeft update over situatie Lamkel Ze en wijst aan waar hij nog versterking wil


Foto: © photonews 07 juli 2019 14:14

Antwerp is op oefenstage vertrokken zonder al te veel nieuwkomers. Intussen zijn er wel al een paar bijgekomen, maar Laszlo Bölöni is nog niet tevreden. Hij wil extra aanvallende versterking. Zeker nu één van zijn aanvallers nog steeds in de B-kern zit.

Didier Lamkel Ze mocht niet mee op oefenstage nadat hij zijn kat stuurde naar de eerste trainingen. “Een disciplinair probleem en dat kunnen we missen. Ik denk dat hij overhoop ligt met de club en de fans hem dit ook niet in dank afnemen. Pas als alles uitgeklaard is, kunnen we gaan praten over een terugkeer naar de A-kern. Je mag niet te veel compromissen sluiten", aldus Bölöni bij HLN

Maar momenteel heeft hij ook enkel Mbokani om als diepe spits uit te spelen. "We kunnen een extra spits gebruiken omdat we soms met twee centrumaanvallers moeten spelen, maar op de flanken zitten we evenzeer dun. Mocht er zich een tweede Mbokani aandienen, gaan we hem zeker een contract laten tekenen. Liefst zo snel mogelijk, maar ik hou er rekening mee dat we net als vorig seizoen pas laat nog enkele transfers zullen doen", klonk het nog. 

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ 1. FC Magdeburg
 
 
 
Reacties.