Mag de Italiaanse droom worden opgeborgen? United ergert zich aan Lukaku én Inter

22 juli 2019 21:30

Manchester United begint zich te irriteren aan Romelu Lukaku. De aanvaller blijft ervan uitgaan dat hij binnenkort voor Internazionale FC zal spelen. Maar op Old Trafford is dat geloof minder en minder aan het worden.

Een bod van amper 60 miljoen euro in plaats van de gevraagde 85 miljoen euro. En dan nog in schijven te betalen. Manchester United begint dan ook meer en meer te geloven dat Internazionale FC boven de hand aan het pokeren is. Ze kunnen Big Rom simpelweg niet betalen. 

Ondertussen ergeren the Red Devils zich meer en meer aan het gedrag van Lukaku. Hij sukkelt van lichte blessure in blessure. Lees: hij wil geen risico nemen met het oog op die transfer. Trainen gebeurt met de handrem op en spelen doet hij al helemaal niet.

 

In de Engelse media klinken dezelfde geluiden. De goedlachse aanvaller lijkt een Einzelgänger te zijn geworden. De flauwe mopjes maakten plaats voor sérieux. Lukaku - nog steeds de spits die de beste ter wereld wil worden - wil weg. Simpel.

Maar kan je United ongelijk geven? Lukaku is dan wel geen eerste keus meer, maar hij moet niet weg. Ole Gunnar Solksjaer beseft zelf ook dat hij met de Rode Duivel in de kern over een luxe-invaller beschikt die altijd en overal zijn doelpunten zal meepikken.

Wie wil hem niet? Maar als je hem niet kan betalen...

En die Italiaanse droom moet dan maar uiteen spatten. Ook pakweg FC De Voetbalvrienden uit het Vlaamse Liefhebbersverbond droomt van Lukaku. Maar als je een speler niet kan betalen...

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.