Harm Van Veldhoven stapt op bij 'zijn' Roda JC: "Verschil in visie"

02 augustus 2019 22:18

Roda JC en Harm Van Veldhoven gaan per direct uit mekaar. Een verschil in visie met de nieuwe investeerder/bestuursploeg zou hiervan aan de basis liggen. Van Veldhoven was er vier jaar trainer. De laatste 2 seizoenen was hij er technisch directeur.

Op de webstek van de club geeft Van Veldhoven (56) wat meer uitleg bij dit nieuws: “Een verschil in visie met de nieuwe bestuursploeg doet onze wegen scheiden. Ik wil de club en alle mensen die betrokken zijn bij Roda JC het allerbeste toewensen. De laatste twee jaar stonden in het teken van puin ruimen en heropbouwen. Dankzij een stevigere verankering in de regio en een sterkere focus op de jeugdwerking werd de goede weg ingeslagen. De komst van Mauricio Garcia De la Vega brengt nieuwe mogelijkheden en andere accenten met zich mee, ik hoop oprecht dat Roda JC hier optimaal de vruchten van kan plukken. Zelf houd ik aan deze club alleen maar goede herinneringen over. Vooral de vele steun die ik hier van achterban en supporters heb mogen ontvangen - zowel als coach, technisch directeur als algemeen directeur – draag ik diep in het hart. Deze club verdient zijn plaats op het hoogste niveau in Nederland."

In ons land coachte Harm Van Veldhoven ook tal van clubs, zoals Lommel SK, Westerlo, KV Mechelen, Cercle Brugge en het toenmalige GBA.

Dennis Rosiers

Roda JC Kerkrade
 
 
 
Reacties.