Roeselare likt zijn wonden en moet hopen op versterking: "Dat is geen excuus"


Foto: © photonews 04 augustus 2019 19:25

Roeselare weet meteen waar het staat na de eerste speeldag in eerste klasse B. Dat wist het eigenlijk al voor de aftrap van de wedstrijd bij Union. Het is voorlopig nog een 'work in progress' bij de West-Vlamingen. In afwachting van meer inkomende transfers werd er wel stevig verloren.

Roeselare ging met 3-0 de boot in bij Union en daar viel weinig op af te dingen. "Het was misschien wel een beetje te verwachten dat we nog geen honderd procent gingen zijn, want we hebben toch een ongewone situatie achter de rug. Dat is geen excuus. Het is duidelijk dat Union veel beter was. We hebben nog veel werk voor de boeg", bevestigde verdediger Carlo Damman bij Proximus.

We hebben weinig opties achteraan - Carlo Damman

Versterking is alleszins zeer welkom. "We hebben weinig opties achteraan. Op alle posities moet er eigenlijk nog wat bijkomen. We zijn ook nog niet op elkaar ingesteld, maar dat komt sowieso wel. We hebben er zeker vertrouwen in dat we een deftige ploeg op de mat gaan kunnen brengen."

De spelers zijn al blij dat er nu al wat meer duidelijkheid is en de club een toekomst heeft. "We hebben met redelijk wat vraagtekens de voorbereiding doorlopen. Deze week is de lucht wat opgeklaard boven Schiervelde."

1e klasse B \\ Roeselare \\ Union SG
 
 
 
Reacties.