Percy Tau niet alleen voetballend belangrijk voor Club Brugge, maar ook opvallend veel extra supporters voor de club


Foto: © photonews 06 augustus 2019 17:11

Club Brugge is populair in Zuid-Afrika. Dat heeft natuurlijk met de transfer va Percy Tau te maken. Hij werd vorig seizoen speler van het jaar in de Proximus league bij Union. Hij keerde terug naar Brighton, maar daar zou hij dit seizoen niet zeker geweest zijn van speeltijd.

Er waren enkele Belgische topclubs geïnteresseerd in de Zuid-Afrikaan, maar het is Club Brugge dat Percy Tau heeft kunnen binnenhalen. Hij speelde vorig weekend voor een eerste keer mee en hij was meteen zeer belangrijk met een knap doelpunt.

De spits brengt Club Brugge niet alleen op voetballend vlak veel bij. Ook zijn supporters zijn in grote getale fan geworden van de West-Vlaamse club. Volgens Het Nieuwsblad waren er enkele uren na de aankondiging van de transfer al 4.000 extra volgers op de Facebook-pagina van Club. 

Populair

Percy Tau is razend populair in Zuid-Afrika. Hij heeft een positief imago en daar zijn de Zuid-Afrikaanse fans dol op. Daarom zal het aantal fans ook alleen nog maar stijgen. De berichten die ze nu op sociale media publiceren worden al overspoeld met reacties uit Zuid-Afrika zoals je hieronder kan zien.

Foto's: FB-pagina Club Brugge

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.