Gerson Rodrigues waarschuwt Club Brugge : "Het zal nog warm worden in de terugmatch"


Foto: © photonews 07 augustus 2019 20:59

De 24-jarige Luxemburger viel gisteren gretig in bij Dynamo Kiev. Hij deed de Brugse defensie zweten. Gerson Rodriguez kijkt dan ook uit naar de terugmatch van volgende week: "Het zal nog warm worden in Kiev."

Het was pas na de invalbeurt van Gerson Rodrigues en Viktor Tsygankov na rust dat Dynamo Kiev echt in de wedstrijd kwam. "De coach vroeg me om wat meer diepgang in ons spel te brengen. Ik heb geprobeerd om gevaar te veroorzaken. Helaas zijn we er niet in geslaagd een uitdoelpunt te scoren. Het scheelde niet veel, maar we waren net niet scherp genoeg voor doel en speelden sommige counters niet goed genoeg uit. We gaan deze situatie volgende week trachten recht te zetten", aldus Rodrigues.

De Luxemburgse international speelt pas sinds deze week voor Dynamo Kiev. "Ik speel inderdaad nog maar enkele dagen samen met mijn nieuwe ploegmaats en ik ben dan ook best tevreden met mijn prestatie, al blijft het zuur dat we met een verlies achterblijven. De automatismen zijn er nog niet, maar ik voel me toch al goed in deze ploeg."

Volgende week volgt de terugwedstrijd tegen Club, maar dit weekend volgt er ook nog een zware match tegen eeuwige rivaal Shaktar Donetsk. "Een topmatch, een goede voorbereiding voor de terugmatch tegen Club Brugge. Ons kwalificeren? De kansen zijn 50/50. Wij spelen thuis voor eigen publiek. Het zal zeker warm worden...", besluit Gerson Rodrigues.

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.