Man die in 2017 9,5M kostte strijkt neer in België: "Met Messi getraind" & "Ik wil ooit de basis van Inter halen"

16 augustus 2019 10:52

Sint-Truiden zag heel wat basisspelers vertrekken en probeert die gaten nu zo goed als het kan op te vullen. Zo zal Facundo Colidio de verloren doelpunten van Daichi Kamada proberen goed te maken.

Facundo Colidio is een 19-jarige spits die wordt geleend van Inter. De Milanezen betaalden in 2017 nog 9,5 miljoen euro aan Boca Juniors voor de Argentijn, die jeugdinternational is. "Ik was er met de U20 bij op het WK. Ik heb ook al meegetraind met de A-ploeg en dus ook met Messi", legde Colidio uit bij Het Belang van Limburg.

Titularis zijn bij STVV

De spits is nog onbekend in ons land, maar bij de Limburgse krant stelde hij zich kort voor. "Ik ben rechtsvoetig, maar ondertussen is mijn linker al bijna even goed. Ik wil de bal altijd in de voet en ik scoor vrij makkelijk", ging hij verder.

Zijn grote droom is om het ooit tot het eerste elftal van Inter te schoppen. "Dat is de bedoeling, ja. Wie weet volg ik ooit Lukaku op. De eerste twee jaar van mijn contract (tot 2023) speelde ik bij de U19, maar nu wil ik titularis zijn bij een club van het niveau van STVV", aldus Colidio.

Jupiler Pro League \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.