Snoept STVV Antwerp punten af na de erg zware Europese midweek?

18 augustus 2019 11:00

Drie dagen na de Europese kwalificatiematch neemt Antwerp het op tegen Sint-Truiden. Op de vorige speeldag ging de Great Old kopje onder na een Europese midweek en dat wil het nu rechtzetten. STVV kan mits een overwinning op gelijke hoogte komen met RAFC.

Na een vlekkeloze competitiestart ging Antwerp op de vorige speeldag onderuit tegen Charleroi. Laszlo Bölöni liet toen enkele sterkhouders aan de kant, met het oog op de voorronde van de Europa League. Dat zal hij vandaag wellicht ook weer doen.

Op Bolat kan hij alvast niet rekenen, dus zal Teunckens in doel staan. Bolingi staat nog een paar weken aan de kant na zijn blessure tegen Plzen. Mbokani zit wel in de selectie, net zoals Alexis De Sart, die STVV binnenkort ook voor de rechtbank in de ogen zal kijken. Lamkel Zé, De Laet en Hongla hopen op een basisstek.

Marc Brys heeft ook heel wat geblesseerden in de kern. Pol Garcia viel vorige week uit, maar Sankhon is opnieuw inzetbaar. Aanwinst Colidio zit nog niet in de wedstrijdselectie en Suzuki is ziek. Steppe, De Petter en Wenssens zitten nog in de ziekenboeg

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.