Gent teert op fantastische thuisreputatie dit seizoen: "Met dank aan de fantastische fans"


Foto: © photonews 21 augustus 2019 11:31

Als er iets is waar KAA Gent dit seizoen iets wilde van maken, dan is het wel de thuisreputatie nieuw leven inblazen. En tot op heden is dat perfect aan het lukken.

Vier thuiswedstrijden, vier overwinningen. Doelsaldo: 17-4. KAA Gent is van de Ghelamco Arena tot op heden een oninneembare vesting aan het maken, al waren de tegenstanders 'maar' Viitorul, Larnaca, Eupen en Oostende.

"Met dank ook aan onze fantastische fans", aldus Jess Thorup na de overwinning tegen KV Oostende. "Zij stuwen ons vooruit. Op zo'n manier dan voor hen te kunnen winnen, dat doet me zeer veel deugd en geeft vertrouwen."

Veel geloof in onze kracht in eigen huis

Laat Rijeka nu maar komen: "Er is veel geloof in onze kracht in eigen huis op dit moment, dus willen we nu ook een goede uitgangspositie verwerven tegen Rijeka. Een clean sheet in de Ghelamco is belangrijk en die hebben we tegen Oostende opnieuw kunnen pakken."

De twijfels achterin lijken stilaan weg te ebben, met een vijfde thuiszege en een nieuwe clean sheet zouden de Buffalo's tegen de Kroaten uit Rijeka een heel goede uitgangspositie kunnen verwerven met oog op de Europese poules.

Europa League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.