Vincent Kompany probeert het dan maar op een andere manier en schakelt mental coach in bij Anderlecht

21 augustus 2019 07:56

De competitiestart van RSC Anderlecht is rampzalig verlopen. Paars-wit slaagt er niet in om punten te pakken en her en der werd er al gesuggereerd dat de groep onvoldoende weerbaar is.

Om dat gebrek aan mentale weerbaarheid op te lossen haalt Anderlecht er volgens Het Nieuwsblad nu Ellen Schouppe bij. Schouppe is al een tijdje mental coach op Anderlecht, maar voorlopig deed Kompany geen beroep op haar.

Maandag kreeg ze tijdens de nabespreking het woord van Kompany. In het verleden werkte Schouppe al samen met de Belgian Cats, de Red Panthers en de Belgian Cheetahs. Ervaring in de sportwereld heeft ze dus genoeg. Het was Hein Vanhaezebrouck die haar enkele jaren geleden bij de A-kern haalde, sindsdien lieten Rutten en Belhocine haar links liggen.

Adrien Trebel

Verder is er ook nog altijd het probleem Adrien Trebel. De middenvelder mag in principe weg, maar een serieus bod kwam er nog niet binnen. Hij wordt nu opnieuw meer betrokken bij de eerste ploeg, maar dat hoeft niet meteen te betekenen dat hij voor een rentree staat. 

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.