"Ofwel alles, ofwel niks! Ertussenin ken ik niet": Jürgen Klopp denkt aan sabbatical


Foto: © photonews 26 augustus 2019 15:10

Het leven van een voetbaltrainer op het hoogste niveau kan bijzonder stressvol zijn, daar bestaat geen twijfel over. Zelfs de allergrootsten op aarde willen er soms even tussenuit, en dat is wat Jürgen Klopp onlangs aangaf.

In elk ander jaar was Liverpool kampioen geworden met het puntentotaal van het seizoen 2018/19, maar Manchester City deed nog beter. De 'Beker met de Grote Oren' belandde uiteindelijk wel in de trofeeënkast van de Reds.

De architect van het succes: Jürgen Klopp. Hij gaf onlangs aan in het Duitse Kicker dat hij overweegt om er na zijn contract bij Liverpool een jaartje mee te stoppen. "Een beetje: dat ken ik niet. Ofwel is het alles, ofwel is het niets."

Maar nu hoeven de Liverpool-fans geen plots vertrek te vrezen. Klopp ligt nog tot medio 2022 onder contract. "Nu heb ik nog voldoende energie, maar wie zegt dat ik dat binnen drie jaar ook nog heb. Als het dan te veel voor me wordt, dan stop ik er een jaar mee. Na dat jaar neem ik een definitieve beslissing om al dan niet door te gaan." 

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.