Nieuwe namen in de selectie? Ook Thorgan Hazard mist de interlands met de Rode Duivels


Foto: © photonews 27 augustus 2019 12:46

Volgende weken nemen de Rode Duivels het in de EK-kwalificatiewedstrijden op tegen San Marino en Schotland. Bondscoach Roberto Martinez moet wel rekening houden met wat onbeschikbare spelers.

Thorgan Hazard zal de twee interlands al zeker missen. In de competitiewedstrijd tegen FC Köln liep Hazard een ribblessure op waardoor hij enkele weken aan de kant staat. Eerder moest Thorgan Hazard ook al de Super Cup tegen Bayern München aan zich laten voorbijgaan met een blessure.

Naast Thorgan Hazard moet Martinez het ook stellen zonder Dedryck Boyata, Vincent Kompany en Timothy Castagne. De kans is bestaande dat Eden Hazard de selectie wel haalt, maar of hij echt speelklaar zal zijn is een andere vraag.

Nieuwe naam in de selectie

Eerder kondigde Roberto Martinez al aan een nieuwe speler bij de selectie te halen. Volgens Het Laatste Nieuws zou het gaan om Björn Engels of Dodi Lukebakio. Engels heeft meteen basisplaats te pakken bij Aston Villa en vormt een goed duo met Tyrone Mings. 

Lukebakio maakte deze zomer de overstap van Watford naar Hertha BSC Berlijn en heeft ook al een basisplaats. Hij maakte in de openingswedstrijd op het veld van FC Bayern München een doelpunt. 

Bundesliga \\ Primera Division \\ Borussia Dortmund \\ Hertha Berlin \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.