Vlot scorende Maertens geniet van totaal ander scenario bij OHL: "Vorig jaar was het een catastrofe"


Foto: © photonews 07 september 2019 23:26

Mathieu Maertens deed het al tegen Lokeren en Beerschot, in de thuismatch tegen Roeselare lukte het hem tweemaal: scoren. De middenvelder van OHL weet tegenwoordig blindelings het doel staan. Voor hem en de hele ploeg is het een heel andere competitiestart dan vorig seizoen.

Maertens stelt met grote tevredenheid vast dat hij zelf op hoog niveau acteert. Het voormalig jeugdproduct van Cercle Brugge lijkt vertrokken voor een ijzersterk seizoen. "Het gaat zeker vlotjes. Zo krijg ik iedere week meer vertrouwen en kan ik de ploeg helpen. Daar ben ik blij om."

Het zijn ook niet enkel de resultaten van OHL die tot de verbeelding spreken, ook de kwaliteit van het voetbal mocht tegen Roeselare best gezien worden. "Het vertrouwen gaat een rol spelen en dan zie je dat we goed voetbal brengen. De vroege goal van Kamal Sowah hielp ook wel."

Nog geen titelfavoriet

Het zorgt voor een volledig andere beleving in de spelersgroep dan vorig seizoen. "Het is het tegenovergestelde van vorig jaar. Toen was de competitiestart een catastrofe, nu is die goed. We willen hetzelfde voetbal brengen op Union. Ik denk dat het nog te vroeg is om ons uit te roepen tot titelfavoriet. We gaan wel match per match die drie punten zoeken."

1e klasse B \\ Roeselare \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.