Eerste basisplaats De Witte kon Lokeren ook niet helpen

08 september 2019 15:46

Na vier speeldagen zaten ze bij Lokeren nog altijd zonder overwinning in eerste klasse B. Vijfde keer, goede keer, moeten ze in Oost-Vlaanderen gedacht hebben. Niets bleek minder waar, ondanks dat Seth De Witte voor het eerst aan de aftrap verscheen.

Virton - Lokeren was de afsluiter van de speeldag in eerste klasse B. De ploeg van Glen De Boeck had dringend nood aan een driepunter. Niet onlogisch dat een trainer dan voldoende slagkracht in het team wil hebben en daarom een beroep doet op Seth De Witte.

Eerste basisplaats

De voormalig aanvoerder van KV Mechelen deed al zijn eerste speelminuten op voor zijn nieuwe club in de thuismatch tegen OHL. Toen viel De Witte in bij de rust, deze keer kreeg hij zijn eerste basisplaats. Ook Diaby en Said startten aan de wedstrijd.

Zo voerde De Boeck in totaal drie wijzigingen door in vergelijking met de verloren thuiswedstrijd tegen OHL. De Ridder - inmiddels vertrokken naar Sint-Truiden -, Hajric en Ndao was er geen plaats in de basiself. De veranderingen brachten geen zoden aan de dijk. Lokeren ging de boot in met 4-0.

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ Virton
 
 
Reacties.