Liverpool wint de topper van Chelsea, Arsenal komt met de schrik vrij tegen Aston Villa

22 september 2019 19:44

Liverpool heeft deze namiddag opnieuw zijn klasse getoond. Het won met 1-2 op het veld van Chelsea. Arsenal won thuis met 3-2 van Aston Villa.

Liverpool begon goed aan de wedstrijd en dat werd meteen beloond met een doelpunt. Alexander-Arnold scoorde na een ingestudeerde vrije trap. Hij gaf Kepa geen kans, want de bal was echt snoeihard.

Even later werd het 0-2. Deze keer was Alexander-Arnold de aangever, Firmino maakte het knap af met het hoofd. In de tweede helft zorgde Kanté nog voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam Chelsea niet meer.

Arsenal

Arsenal had het thuis dan weer moeilijk tegen Aston Villa. McGinn opende de score voor de bezoekers, maar Pépé scoorde via een penalty de gelijkmaker en zijn eerste voor Arsenal. Wesley (ex-Club) bracht Aston Villa opnieuw op voorsprong, maar in de laatste tien minuten ging de thuisploeg erop en erover dankzij Chambers en Aubameyang. 3-2 was dan ook de eindstand.