Thelin redt Anderlecht: "Misschien ben ik wel te gemakkelijk"


Foto: © photonews 26 september 2019 06:00

Isaac Kiese Thelin werd wat de onverwachte held voor Anderlecht. In zijn dertigste officiële wedstrijd voor paars-wit scoorde hij pas zijn derde goal. Maar of het een belangrijke was...

De Zweed verloste Anderlecht met een echte spitsengoal. Opduiken voor zijn man en binnentikken. "Het was een superassist van Alexis (Saelemaekers), dat zijn de ballen die ik nodig heb", knikte hij. 

Nochtans vonden velen het raar dat hij na zijn goeie prestatie tegen Standard volledig uit beeld verdween. "Dat is voetbal, ik maak de keuzes niet", haalde hij zijn schouders op. "Ik kan enkel hard werken. Of die gemiste transfer mentaal zwaar was. (denkt na) Nee, eigenlijk niet. Ik ben mentaal heel sterk. Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn carrière."

En nu? Hoopt hij toch op wat meer kansen nu hij Anderlecht richting volgende ronde duwde? "Ik heb het de trainer hopelijk wat moeilijker gemaakt", knikte hij. "Dat ik een leuke jongen ben voor een trainer omdat ik nooit van mijn oren maak? Misschien ben ik iets te gemakkelijk ja..."

Beker van België \\ Anderlecht \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.