Tottenham krijgt ferme kritiek wegens situatie rond Alderweireld en Vertonghen: "Gekkenwerk!"

26 september 2019 21:28

Toby Alderweireld en Jan Vertonghen zitten nog altijd goed bij Tottenham Hotspur. Alderweireld speelt al vier jaar voor de Spurs. Vertonghen vertoeft er zelfs al zeven jaar. Desondanks loopt hun contract eind dit seizoen af en wenkt dus een nieuw avontuur.

Het sterke verdedigingsduo heeft zijn waarde voor Tottenham al meermaals bewezen en toch zouden beide spelers volgende zomer wel eens gratis kunnen vertrekken. Dit stuit op onbegrip bij voormalig Spurs-speler Jamie O'Hara.

De Brit kan niet verstaan hoe het zover is kunnen komen, blijkt uit zijn gesprek met Talksport. "Ze gaan voor niets weg of Spurs vindt het nodig om ze al in januari te verkopen om nog wat geld voor ze te krijgen. Het is een groot probleem. Normaal kan dit niet."

Honderd miljoen te grabbel gegooid

Het is ook niet de gewoonte van de voorzitter om zo te werk te gaan. "Ik ken Daniel Levy en ik weet hoe hij werkt. Hij zorgt altijd ruim op tijd voor contractverlengingen, omdat dergelijke spelers belangrijk zijn voor de club. Ze hadden je honderd miljoen pond kunnen opleveren. Maar ze vertrekken voor niets. Gekkenwerk!"

Kevin Vanbuggenhout

Premier League \\ Tottenham \\ Southampton
 
 
Reacties.