Genk-doelman Coucke geeft uitleg bij bizar moment tijdens CL-match tegen Napoli

03 oktober 2019 06:40

Niets dan lachende gezichten in de Luminus Arena woensdagavond. Racing Genk pakte een punt in de Champions League tegen grootmacht Napoli. Gaetan Coucke zag dat zelfs meer dan een gelijkspel mogelijk was.

"De eerste helft was heel goed langs beide kanten. Die doelman van Napoli pakte uit met enkele uitstekende reddingen, maar zij troffen enkele keren het doelhout. Het was goed van beide teams", vond Coucke.

"In de tweede helft waren er minder kansen, zij hadden meer balbezit en wij probeerden het meer op de counter. In de 83e minuut had Hagi nog een goede kans om de 1-0 te scoren, maar dit is een mooi punt."

Pijnscheut

In de eerste periode kwam Genk goed weg toen Hrosovsky een bal voor de lijn keerde. Het was een bizar moment want de Genkse doelman gaf aan dat hij geblesseerd was in die fase. "Ja, ik gleed weg en ik voelde een pijnscheut in mijn lies maar dat ging ook weer snel over", legt hij uit.

Waarom lukte nu wel wat in de competitie nog niet echt wil lukken? "De motivatie is natuurlijk heel groot als je thuis een Champions League-wedstrijd mag spelen. De supporters stonden achter ons en dat geeft veel vertrouwen."

Robby Morren

Champions League \\ KRC Genk \\ Napoli
 
 
Reacties.