Defour weet waar het probleem van Lamkel Zé ligt én praat erop in

05 oktober 2019 13:32

Er is al veel inkt gevloeid over de fratsen van Didier Lamkel Zé, maar de laatste weken heeft de Kameroener zich low profile houden. Misschien heeft dat wel te maken met de aanwezigheid van Steven Defour.

Steven Defour vervoegde de Great Old op transfer deadline day en weet na een maand al wat het probleem van Didier Lamkel Zé bij Antwerp is. "Hij is niet alleen een grote speelvogel, hij is ook de enige hier op de club", legde Steven Defour uit bij Gazet van Antwerpen.

"Je zit hier met karakters die niet te genieten zijn de dagen na een verloren match, maar hij denkt zo niet", ging Defour verder. Tot daar is er ook geen probleem. "Maar dan moet hij zich low profile houden en zich excuseren. Dat had hij na AZ moeten doen. Hij speelde daar met de centen van zijn ploegmakkers."

De laatste weken laat Lamkel Zé vooral van zich horen door zijn prestaties op het veld en minder vanwege zijn fratsen. Misschien omdat Defour op hem inpraat. "Ik zeg voor een match dat ze hem gaan zoeken en dat hij zich rustig moet houden. Ik probeer mijn ervaring door te geven", besloot de voormalige Rode Duivel.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Standard
 
 
Reacties.