Vlap kende moeilijke maanden: "Ja, ik weet nu wie Hans Vanaken is"

19 oktober 2019 08:22

Michel Vlap weet dat er meer van hem verwacht wordt. De topaankoop van Anderlecht ligt al een poosje stil qua statistieken. De aanvallende middenvelder denkt dat het met Frank Vercauteren beter gaat lopen.

Er moest meer realisme en ervaring komen. "Tegen Club Brugge zijn we met onze neus op de feiten zijn gedrukt. Anderlecht is daar totaal overklast, we zijn ook niet blind", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Aan alles kon je zien dat Brugge meer ervaring had en al twee jaar samenspeelde. Daar moeten wij ook naartoe. Ondertussen weet ik ook wel wie Hans Vanaken is. Ja, bij mijn voorstelling zei ik dat ik hem niet kende en daar kwam veel commentaar op, maar dat was heus niet om arrogant te doen. Ik kende hem echt niet. Met alle respect, maar Frank Vercauteren zei me tot voor kort ook niets."

Die prijs vind ik nog ongelofelijk

De 22-jarige Nederlander moet de draaischijf van Anderlecht worden, maar heeft nog wat tijd nodig. “Vergeet niet dat ik nog maar één volwaardig seizoen kende in de Eredivisie. Het is voor mij best wennen aan enkele zaken, want dezelfde bagage als Chadli of Nasri heb ik niet. Daarbij komt dat de mensen door die transfersom van 8 miljoen euro ook erg veel van mij verwachten. Logisch, maar zelf vind ik die prijs soms nog ongelofelijk."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.