Hoe de spelers van KV Mechelen zich in bochten om het onderwerp 'play-off 1' wringen

28 oktober 2019 19:45

De spelers van KV Mechelen die zondagavond in de mixed zone van de Freethiel passeerden hadden allemaal hun eigen diplomatische manier om de ambitie voor play-off 1 niet uit te spreken.

"Dit is nog veel te vroeg", oordeelde Jordi Vanlerberghe. Hij wil niet hetzelfde meemaken als met KV Oostende vorig seizoen. "Wij kenden ook een sterke competitiestart en ook toen werd er gevraagd naar onze play-off 1 ambities. Vervolgens zakten we helemaal weg en draaiden we een grijs seizoen. Pas na 22 of 23 speeldagen kunnen we zien of we nog in de running zijn en dan kunnen we al dan niet die ambitie uitspreken."

"Pas na december"

"Laten we nu niet hautain gaan doen", pikte Joachim Van Damme in. "We staan nu erg goed in de rangschikking, maar we zullen nog wel een dip kennen. Er komen nog aartsmoeilijke opdrachten aan en ik denk dat we pas een uitspraak kunnen doen als er nog tussen de tien en zes matchen te spelen zijn."

Yannick Thoelen was de laatste in het rijtje. "Er staan ons nog twee moeilijke maanden te wachten, maar als we daar goed door komen dan ziet de toekomst er rooskleurig uit. Het plaatje klopt nu bij ons, maar tot aan december (daarna zijn er nog negen matchen, nvdr.) kunnen we niet al te veel zeggen over onze ambities."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.