Real haalt het vlotjes tegen hekkensluiter; Hazard mag strafschoppen niet nemen

30 oktober 2019 23:11

Real Madrid haalde het vanavond eenvoudig van hekkensluiter Leganes. In Bernabeu werd het 5-0 voor Hazard en Courtois.

Real Madrid had vanavond geen kind aan Leganes, dat troosteloos laatste staat in La Liga. Real stond al na acht minuten op 2-0, via doelpunten van Rodrygo en Toni Kroos.

Halverwege de eerste helft forceerde Eden Hazard een strafschop. Aanvoerder Sergio Ramos eiste de bal op, maar zag zijn poging gered door de doelman. Ramos kreeg echter een herkansing, omdat de doelman naar voren bewoog. Zijn tweede poging ging wel binnen.

Twintig minuten voor tijd ging de bal weer op de stip. Deze keer was het niet Sergio Ramos, maar ook niet Eden Hazard die de bal nam. Topschutter Benzema zette de strafschop feilloos om. In het absolute slot kon ook de ingevallen Luka Jovic scoren. Meteen zijn eerste in het shirt van Real.