Nainggolan is terug in Sardinië: "Ik denk niet dat hij nog een extra jaar zal blijven"


Foto: © photonews 01 november 2019 13:11

Afgelopen zomer verliet Radja Nainggolan Inter alweer voor zijn 'oude liefde' Cagliari. Nainggolan doet het momenteel bijzonder goed en staat met Cagliari op een gedeelde vijfde plaats in de Serie A.

Francesco Velluzzi, Cagliari-watcher voor La Gazzetta dello Sport, reageerde bij Sporza op het seizoensbegin van Nainggolan: "In het begin van het seizoen moest hij meer de regisseur zijn, maar dat is niet zijn beste rol. Nu staat hij weer wat hoger en dat ligt hem ook beter. De allerbeste Nainggolan hebben we nog niet gezien, maar hij is naar zijn beste vorm aan het groeien."

Bij Cagliari keerde hij weer thuis: "Radja is een leider op en naast het veld. Hij houdt iedereen scherp en vuurt hen aan. Hij is zeer geliefd bij de fans en zelf ook heel genereus en zeer beschikbaar voor iedereen." Velluzzi verwacht niet dat Nainggolan nog een seizoen blijft: "Ik geloof niet dat hij hier volgend seizoen nog loopt. Hij heeft een bijzonder hoog salaris en zijn terugkeer was iets uitzonderlijk, ook door de ziekte van zijn vrouw. Ik denk niet dat hij volgend seizoen nog voor Cagliari speelt."

Serie A \\ Atalanta \\ Cagliari
 
 
 
Reacties.