Ongelofelijk: Leider harde kern Hellas: "Balotelli zal nooit volledig Italiaans zijn"

04 november 2019 16:28

In Italië blijft het incidenten van racisme regenen. Dit weekend kreeg Koulibaly (Napoli) het andermaal te verduren. Ook Balotelli werd gisteren racistisch bejegend in de wedstrijd tegen Hellas Verona. De leider van de harde kern van Hellas Verona reageerde vandaag op het incident.

Luca Castellini, de leider van de harde kern van Hellas Verona, was vandaag te gast bij Radio Cafe, waar hij zijn verhaal van de feiten kon brengen.

"We zijn oneerbiedig, dat geef ik toe. We lachen met kale spelers, maar ook met spelers met lang haar. We lachen met spelers die uit het zuiden van Italië komen en met spelers met een kleur. Maar... dit doen we niet uit politieke of racistische gevoelens. Het is folklore, niets meer en niets minder dan dat."

Ook het incident met Balotelli vond Castellini fel overdreven. "Het waren misschien vier supporters, de fans van Verona zullen dus niet gestraft worden. Trouwens, Balotelli heeft dan wel een Italiaans paspoort, hij zal nooit volledig Italiaans zijn", aldus Castellini.

Castellini kon het niet laten om ook op sociale media nog de spot te drijven met Mario Balotelli...

Dennis Rosiers

Serie A \\ Brescia \\ Hellas Verona
 
 
Reacties.