Wolfsburg-coach Glasner over AA Gent: "Ze zijn telkens in staat om in de slotfase toe te slaan"

06 november 2019 14:57

Donderdagavond nemen de leiders in groep I, VfL Wolfsburg en AA Gent, het tegen mekaar op in de UEFA Europa League. Wolfsburg-coach Oliver Glasner sprak in zijn persconferentie al over de tweede ontmoeting met de Buffalo's.

De Oostenrijkse coach had het in eerste instantie over de wedstrijd in de Ghelamco Arena: "We hadden die wedstrijd toen sneller kunnen beslissen, maar lieten het na om de score verder op te drijven. Gent is een ploeg die wel telkens in het slot van een wedstrijd kan toeslaan zoals ook tegen Anderlecht en Standard gebeurde. Ze geven in elk geval nooit op. Gent won 12 van hun laatste 13 thuisduels. Tegen ons speelden ze gelijk, maar wel met een ongeldig doelpunt."

Glasner verwacht dat Thorup op eenzelfde manier zal spelen: "Ik verwacht dat Gent opnieuw in een 4-4-2 zal spelen met een ruit op het middenveld. Roman Yaremchuk en Laurent Depoitre zijn voorin twee harde werkers die je verdediging continu aan de praat houden. Hun coach roteert weinig en heeft ook niet veel reden om te wijzigen", tekende Het Nieuwsblad op.

Geblesseerden

AA Gent mist wel enkele spelers, maar geen basisspelers. Yuya Kubo (net vader), Brecht Dejaegere (zal eerstdaags vader worden), Dylan Bronn en Louis Verstraete gaan niet mee. Timothy Derijck en doelman Timothy Martin zijn er wel bij. 

Arjen T'Sjoen

Europa League \\ KAA Gent \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.