Vlaamse kranten geven Diagne laagste scores ooit: "Verdient minste punten die we ooit gaven"

07 november 2019 08:52

Mbaye Diagne kreeg woensdagavond heel wat kritiek te verwerken nadat hij voor Club Brugge een strafschop miste. De Senegalees wilde per se de bal trappen in plaats van kapitein Vanaken, maar besloot in de handen van Navas.

Die dure misser kwam hem even duur te staan. De sociale media kenden geen genade met de aanvaller, Clement is een boze coach, maar ook de Belgische dagbladen deden hun duit in het zakje.

Zo geeft Het Nieuwsblad een score van 1/10 voor de Senegalese aanvaller en daarmee ook het laagste cijfer uit zijn geschiedenis. "Toch nog een punt voor het afdwingen van de strafschop. Maar hoe hij die van Vanaken afnam, verdient de minste punten die we ooit gaven", is de uitleg.

Het Laatste Nieuws doet zelfs nog straffer. Ook daar geven ze hun laagste score ooit voor een voetballer, maar dat is dan weer een rond getal. De 0 is voor het eerst voorgekomen bij HLN en daar hadden ze zelfs een vleugje proza voor over: "Lokte goed een strafschop uit, maar liet daarna gans Club Brugge in de steek. Nam zelf de elfmeter en miste – wat een domme streek."

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
Reacties.