Schittert Westerlo nu ook opnieuw thuis of kan OHL zware nederlaag doorspoelen?


Foto: © photonews 22 november 2019 11:00

In de opener van de tweede speeldag van de tweede periode beginnen Westerlo en OHL toch met een andere insteek. Westerlo hoopt de spektakelzege van vorige zondag te bevestigen, terwijl de Leuvenaars moeten zien te reageren na de opdoffer in eigen huis.

De knappe uitzege op het veld van Union kreeg een vervolg voor Westerlo met maar liefst vijf doelpunten op Schiervelde. Het was vooral Abrahams die de weg toonde. Al komen ook enkele jongens die in de eerste periode minder aan spelen toekwamen aardig op de deur te kloppen. Dat kan een grote troef zijn in periode twee. Westerlo doet het uitstekend buitenshuis en hoopt om ook in Het Kuipje nog iets constanter te zijn.

OHL staat weer helemaal met de voeten op de grond nadat het in egen huis een ruime nederlaag slikte tegen Beerschot. Door drie tegendoelpunten in korte tijdsspanne zag Leuven die wedstrijd al snel verloren gaan. Een snelle reactie is gewenst. Door de terugkeer van enkele internationals zou nu het echte Leuven weer moeten opstaan.

Van Den Bogaert en Kotysch aan de kant

Langs Westelse zijde liggen Berke Özer en Ambroise Gboho in de lappenmand. Van Den Bogaert is geschorst na het verzamelen van vijf gele kaarten. OHL kan dus opnieuw rekenen op Aguemon, Ouedraogo, Keet en Thamsatchanan. Kotysch is twee weken out. Voorts zijn er ook blessures voor Hubert, Laes en Gilis. Myny heeft wel weer aangesloten op training.

Kan jij de uitslag van Westerlo - OHL voorspellen? Bij een zege van OHL kan je via BETFIRST bijna vier keer je inzet verdienen!

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.