Oude bekende in polepositie om opnieuw manager te worden bij Everton


Foto: © photonews 24 november 2019 09:50

Everton verloor zaterdag met 0-2 op eigen veld van Norwich. De Toffees staan na dertien speeldagen pas vijftiende op vier punten van de degradatieplaatsen. In de wandelgangen is er al sprake van een oude nieuwe trainer.

Door de nederlaag staat de positie van manager Marco Silva volgens BBC ter discussie. Het Engels medium weet dat Farhad Moshiri en zijn bestuur aan het overwegen zijn om Silva de laan uit te sturen en een ex-coach opnieuw aan te stellen als interim-manager. 

Elf jaar was David Moyes actief in Liverpool alvorens hij in 2013 de overstap maakte naar Manchester United. Die overstap werd alles behalve een succes. 

De Toffees verloren zeven van hun dertien wedstrijden, maar vooralsnog hoeft Silva zich weinig zorgen te maken aangezien er weinig beschikbare trainers zijn", laat BBC online weten. "Moshiri zal nu wel beter weten nadat hij in 2017 Ronald Koeman ontsloeg zonder een opvolger op het oog te hebben."

De Evertonfans waren alvast duidelijk na een nieuwe nederlaag. Zij zongen "sack in the morning" -morgenvroeg ontslagen- richting hun manager. "Het is niet de eerste keer dat ze zich voelen zoals nu", vertelde Silva bij BBC. "Ik kan het begrijpen dat ze na vandaag zo reageerden."

Premier League \\ Everton \\ Norwich City
 
 
 
Reacties.