šŸŽ„ Man City geraakt niet voorbij Newcastle ondanks wereldgoal Kevin De Bruyne

30 november 2019 15:22

Manchester City liep zaterdagmiddag averij op op bezoek bij Newcastle United. City geraakte niet in zijn spel, maar leek dankzij De Bruyne alsnog met de zege aan de haal te gaan. Shelvey bezorgde Newcastle alsnog een punt enkele minuten voor tijd.

Manchester City was gedurende de hele wedstrijd heel dominant, maar had het enorm om door de dubbele gordel bij Newcastle te geraken. Halverwege de eerste helft bracht Raheem Sterling de Citizens toch op voorsprong. Amper een paar minuten later zette linksachter Jetro Willems de bordjes alweer gelijk met een droge knal.

Ook in de tweede helft vond City nauwelijks gaten in de Newcastle-defensie. Tien minuten voor tijd kwam ze alsnog op voorsprong. En hoe! Een bal werd weggewerkt tot bij De Bruyne. KDB controleerde de bal met de borst en haalde verwoestend uit.

Toch werd het geen zege voor City. Shelvey trapte Newcastle in minuut 88 met een knappe plaatsbal voor de tweede keer op gelijke hoogte. Raheem Sterling scoorde diep in blessuretijd ei zo na de winning goal, maar de Newcastle-doelman had een schitterende parade in huis.

Dennis Rosiers

Premier League \\ Manchester City \\ Newcastle United
 
 
Reacties.