Rondje Premier League: Uitgerekend United smeert Mourinho eerste verlies aan, Origi scoort twee keer in Merseyside Derby, Dendoncker aan het kanon

04 december 2019 23:10

Niet alleen in België stond er midweekvoetbal op het menu. Ook de Engelse collega's moesten aan de bak, al was het een gewone competitiespeeldag. Een overzicht.

Manchester United 2 - 1 Tottenham Hotspur

Uitgerekend Manchester United smeert José Mourinho een eerste nederlaag aan als coach van Tottenham Hotspur. Marcus Rashford was met twee doelpunten dé boeman voor the Special One.

Chelsea 2 - 1 Aston Villa

Chelsea FC hield de punten thuis tegen Aston Villa. Tammy Abraham en Mason Mount - jawel, de twee jonkies - zorgden voor de doelpunten. Michy Batshuayi viel in de slotfase in.

Leicester City 2 - 0 Watford

De Champions League-queeste van the Foxes blijft voortduren. Leicester City blijft op de tweede plaats na een overwinning tegen de hekkensluiter. Youri Tielemans begon aan de partij, Dennis Praet viel in.

Wolverhampton Wanderers 2 - 0 West Ham United

Leander Dendoncker opende met zijn eerste doelpunt van het seizoen de score voor de thuisploeg. The Wolves doen een uitstekende zaak en springen naar een vijfde plaats en een virtueel Europees ticket.

Southampton 2 - 1 Norwich City

Southampton doet een uitstekende zaak in een rechtstreekse degradatietopper. De thuisploeg klimt op die manier naar een veilige plaats. Norwich moet zich stilaan zorgen gaan maken.

Liverpool FC 5 - 2 Everton FC

The Mersey kleurt rood. Liverpool won vanavond de stadsderby zonder al te veel problemen. Twee van de vijf doelpunten werden gescoord door Divock Origi. The Reds blijven autoritair aan de leiding.

Redactie

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester United \\ Tottenham \\ Chelsea \\ Everton \\ Southampton \\ Aston Villa \\ West Ham Utd \\ Leicester City \\ Wolverhampton \\ Norwich City \\ Watford
 
 
Reacties.