Het enigma genaamd Jérémy Doku: "Vreemde weken voor mij"


Foto: © photonews 06 december 2019 10:46

Jérémy Doku is een enigma voor veel mensen op Neerpede. Begiftigd met een onmiskenbaar talent, maar het karakter moet mee willen. De nog steeds maar 17-jarige winger weet al van heel jong dat er veel ploegen naar hem lonken.

Amuzu en Doku zijn twee dezelfde spelers, twee heel goeie vrienden zelfs. De twee worden op Anderlecht als onafscheidelijk bestempeld. Maar ze hebben ook dezelfde mankementen: een gebrek aan overzicht en efficiëntie. Het verschil: Amuzu beseft dat en bij Doku hebben ze hemel en aarde moeten bewegen om het hem aan zijn verstand te brengen dat hij daaraan moet werken.

"Het zijn vreemde weken geweest", reageerde hij. "Nu ben ik de 'Man van de Match' en drie weken geleden zat ik niet eens bij de selectie. Daarvoor moet ik heel de ploeg bedanken."

Ze staan hem inderdaad met raad en daad bij. Iedereen weet dat Doku met zijn snelheid zowat elke tegenstander kan pijn doen, maar het komt er zo moeilijk uit. Op Anderlecht houden ze hun hart al vast dat hij nu niet gaat beginnen zweven. Philippe Sandler deed alvast zijn best om hem met zijn woorden met de voeten op de grond te houden.

Beker van België \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.