'Europese topclub ziet sterkhouder vertrekken en richt pijlen op Hans Vanaken'

16 december 2019 21:13

De belangstelling voor Hans Vanaken groeit. Dat horen we niet alleen uit makelaarsmiddens, maar dat wordt ook bevestigd op de geruchtenmolen. Zo is AFC Ajax de middenvelder niet vergeten.

AFC Fiorentina volgt de prestaties van Hans Vanaken met grote belangstelling. Het relaas van die interesse kan je HIER nog eens nalezen. Maar ook AFC Ajax toont opnieuw interesse.

De Ajacieden informeerden in het tussenseizoen al eens vrijblijvend naar de voorwaarden van de Gouden Schoen. Uiteindelijk bleef Donny van de Beek gewoon in de ArenA. 

Maar de kaarten liggen nu anders. Nederlandse en Spaanse media berichtten de voorbije dagen over de transfer van van de Beek naar Real Madrid. En dus kijkt Ajax richting West-Vlaanderen voor diens opvolging. 

Jackpot

Enter Hans Vanaken. En in dat geval: enter de jackpot voor Club Brugge. Vincent Mannaert weet maar al te goed dat de Ajacieden dezer dagen op een berg geld zitten. Bovendien betaalt De Koninklijke 55 miljoen euro voor van de Beek. Vanaken mag dus ook iets kosten. 

Redactie

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Club Brugge \\ Ajax \\ Fiorentina
 
 
Reacties.