Justine Vanhaevermaet maakt echte toptransfer


Foto: © photonews 30 december 2019 18:58

Belgian Red Flame Justine Vanhaevermaet draaide een goed 2019 in Noorwegen en heeft nu ook haar toptransfer te strikken.

Justine Vanhaevermaet ruilde in januari 2019 het Duitse Sand voor Noorwegen in, waar ze een contract tekende bij RØA.

Bij die Noorse ploeg maakte ze duidelijk de nodige indruk het voorbije jaar, want de middenveldster heeft nu een toptransfer naar LSK Kvinner te strikken en tekende er een contract voor twee seizoenen.

Champions League

Die speelden afgelopen september nog in de Champions League tegen RSC Anderlecht en werden ook dit jaar opnieuw kampioen in Noorwegen.

"Ik kijk er enorm naar uit om bij LSK aan de slag te gaan", is Vanhaevermaet blij met de overstap. "Ik wil de ploeg op de hoogste plaats houden en kijk uit naar voetballen in de Champions League."

Veel bijleren

"Als middenveldster wil ik ook mezelf blijven ontwikkelen en ik kijk er naar uit om samen te werken met Hege Riise, iemand die op wereldniveau ervaring heeft en me veel kan bijleren."

Leuk detail: Vanhaevermaet speelde in het verleden bij de vrouwenploeg van Lierse en zal na omzwervingen bij Anderlecht, Sand en RØA nu dus opnieuw in het geel en zwart mogen spelen.

België \\ LSK Kvinner (D)
 
 
 
Reacties.