Charleroi wrijft zich in de handen met nakende miljoenentransfer van Osimhen, terwijl... 'Aanvaller wees Anderlecht ooit af én werd doorgestuurd bij Club Brugge en Zulte Waregem'


Foto: © photonews 07 juli 2020 21:40

De penningmeester van Sporting Charleroi rekent zich al rijk. Lille OSC en SSC Napoli onderhandelen over de transfer van Victor Osimhen. Prijskaartje, tachtig miljoen euro. En een slordige tien miljoen euro vloeien naar Mambourg. In enkele andere Belgische steden wordt gevloekt.

RSC Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem zaten in het verleden ook al rond de tafel met Victor Osimhen. Opvallend: de Nigeriaanse spits werd bij de laatste twee simpelweg doorgestuurd. 

Anderlecht geloofde een drietal jaar geleden in de 20-jarige aanvaller. Het Laatste Nieuws weet dat paars-wit de toenmalige tiener een lucratief aanbod deed, maar Osimhen kiest voor een avontuur bij VfL Wolfsburg. 

80 miljoen euro?

Een jaartje later wordt de Nigeriaan aangeboden bij Club Brugge en Zulte Waregem. De West-Vlaamse clubs stellen zich echter vragen bij de fysieke paraatheid van de speler en sturen hem door. Sporting Charleroi neemt hem op huurbasis. De rest van het verhaal is gekend…

Ligue 1 \\ Lille OSC
 
 
 
Reacties.