Anderlecht maakt nu ook werk van contractverlenging Jérémy Doku


Foto: © photonews 23 september 2020 07:20

Als het van Anderlecht afhangt, dan zal het niet lang meer duren vooraleer ook Jérémy Doku zijn handtekening onder een nieuw contract zet.

De aanvaller en misschien wel het grootste talent dat er de afgelopen jaren is doorgebroken schemert met de interesse van veel Europese topclubs. Zo is het geen geheim dat Liverpool en Manchester City de ontwikkeling van Doku aandachtig volgen.

Anderlecht hoopt dat Doku dan ook in de voetsporen treedt van generatiegenoten Kana, Sardella, Colassin en Ait El Hadj, die allemaal een nieuw langdurig contract ondertekenden bij Anderlecht.

Bij de entourage van Doku staan ze niet weigerachtig tegenover een nieuwe overeenkomst, al zit er absoluut geen haast bij. Zijn huidige contract loopt nog door tot 2022 en wie weet welke clubs komen er nog langs.

Wat met Verschaeren?

Na Jérémy Doku heeft ook dat andere supertalent, Yari Verschaeren, nog een contract tot 2022. De middenvelder heeft al enkele nieuwe aanbieidingen ontvangen bij Anderlecht, maar steeds aan dezelfde voorwaarden. Zijn entourage had gehoopt op een salarisverhoging, maar bij Anderlecht zijn ze ervan overtuigd dat Verschaeren momenteel al genoeg verdient.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ België
 
 
 
Reacties.