Opvolger Ronald Koeman kan deze week al worden voorgesteld bij Nederland


Foto: © photonews 23 september 2020 08:43

Door het vertrek van Ronald Koeman naar Barcelona moesten ze bij Nederland plots op zoek naar een nieuwe bondscoach. Die zou er deze week al kunnen komen.

Nederland zou namelijk een akkoord naderen met Frank de Boer, zelf 112 keer international van Nederland. Niet de meest populaire keuze onder de Nederlanders, maar eerste keuze Frank Rijkaard wil niet meer terugkeren in het voetbal. En ook Peter Bosz gaf de voorkeur aan een verblijf bij Leverküsen.

Bovendien is de Boer zelf vrij, nadat hij ontslagen werd bij Atlanta United. De laatste drie passages van Frank de Boer waren niet zo succesvol. Zowel bij Inter, als bij Crystal Palace en Atlanta werd hij ontslagen.

Bij Ajax was de Boer wél succesvol. Daar won hij vier titels en dat leverde hem een plekje op de bank bij Inter op. de Boer zou ook bereid zijn samen te werken met Dwight Lodeweges, de assistent van Koeman die aanbleef.

De Nederlandse voetbalbond hoopt deze week nog de onderhandelingen met Frank de Boer af te ronden en hem zo snel mogelijk voor te stellen als de opvolger van Ronald Koeman.

Nederland \\ Atlanta United
 
 
 
Reacties.