Lukaku legt uit waarom hij Europa League medaille niet ging ophalen: "Ik heb altijd van die momenten van 'net niet' gehad"

12 oktober 2020 20:29

2021 moet hét jaar worden van Romelu Lukaku. De aanvaller wil zijn prijzenkast vullen met Internazionale FC en met de Rode Duivels. Er stond al bijna een Europa League in. Nu is er zelfs geen zilveren medaille te vinden.

Romelu Lukaku kreeg na de verloren Europa League-finale tegen Sevilla FC een pak kritiek over zich heen. Big Rom was té ontgoocheld om de medaille op te halen. Voor het eerst legt hij uit wat er op dat moment door hem heen ging. 

“Ik kon het gewoon niet”, aldus Lukaku in Het Laatste Nieuws. “Het werd me op dat moment allemaal een beetje te veel. Ik heb altijd van die momenten van ‘net niet’ gehad. Supercups, kampioenschap met Inter verloren met één punt, halve finale met België op het WK,...

Spreekwoordelijke druppel

De verloren finale van de Europa League was dan ook de spreekwoordelijke druppel. “Het was eventjes een explosie voor mij. Ik moet het allemaal een beetje plaatsen. Het heeft vier à vijf dagen geduurd voor ik daar overheen was.”

Manuel Gonzalez

Serie A \\ Inter Milaan \\ België
 
 
Reacties.