Steekt een Engelse subtopper straks iedereen de loef af in de strijd om Cristiano Ronaldo? "Ik zou zien naar een club zoals Wolves met hun Portugese connectie"

12 november 2020 23:00

De geruchten dat Cristiano Ronaldo in 2021 andere oorden zal opzoeken beginnen steeds luider te klinken. Niet alleen het vertrek bij Juventus is voer voor speculatie, ook aan zijn volgende bestemming wordt de nodige inkt besteed. Watford-spits Troy Deeney kwam met een opvallende uitspraak.

Troy Deeney liet zich bij Sport Bible uit over de transfergeruchten in verband met Cristiano Ronaldo. CR7 wordt, zoals altijd, gelinkt aan Manchester United, maar de spits van Watford linkt hem aan een andere Engelse club.

Portugese connectie

"Ik zou eerder zien naar een club zoals Wolves met hun Portugese connectie. Dat zou kunnen werken", aldus Deeney. "Ze zijn aan iets moois bezig met de huidige spelers en ze gaan de komende jaren aandringen voor de top-6."

"Die Portugese connectie is positief. Als Wolverhampton dat stapje hogerop wil zetten dan is hij het soort speler dat ze moeten halen", besloot Deeney.

Premier League \\ Serie A \\ Juventus \\ Wolverhampton
 
 
 
Reacties.