Frustrerende avond voor Belgen bij Real Madrid: opnieuw duur puntenverlies

21 november 2020 20:58

Zaterdag ging Real Madrid op bezoek bij Villarreal, de nummer twee uit La Liga. Eden Hazard haalde voor het eerst na zijn positieve coronatest weer de selectie. De Belg startte ook meteen in de basis.

Na twee minuten was het al meteen prijs voor de Madrilenen. Mariano Diaz brak de score open na een gemeten voorzet van verdediger Daniel Carvajal. De wedstrijd bleef daarna relatief gesloten. 

Foute inschatting Thibaut Courtois

Eden Hazard kon wel zijn stempel op de wedstrijd drukken en toonde zijn kwaliteiten. Op het uur werd de flankaanvaller naar de kant gehaald om hem de nodige rust te gunnen.

Villarreal zocht naar een gelijkmaker en vond die ook. Thibaut Courtois kwam te laat en bracht Chukwueze ten val in het strafschopgebied. Gerard Moreno bracht Villarreal vanop de stip weer op gelijke hoogte.

De Belgen beleefden dus weer een frustrerende avond met Real Madrid. Thibaut Courtois ging na zijn blunder tegen Denemarken opnieuw in de fout. Deze keer wel met puntenverlies als gevolg.

Woensdag wacht het duel in de Champions League tegen Inter Milaan. De nummer drie neemt het op tegen de nummer vier uit de poule. De twee ploegen moeten een nieuw puntenverlies absoluut zien te vermijden. Anders lijkt de kwalificatie ver weg. Real Madrid rekent dan ook op de kwaliteiten van Eden Hazard. De Belg lijkt zijn goede vorm teruggevonden te hebben.

Primera Division \\ Villarreal \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.